Tűzeset

2022.12.31. 10:59

Tűz ütött ki Kisszántón

Forrás: ISU

Két raktárépületben keletkezett tűz december 31-én, szombaton Kisszántón. A tűzesetről délelőtt 10 óra 15 perckor értesítették a tűzoltókat, akik nyolc egységgel szálltak ki a helyszínre. A nagyváradi 1-es és 2-es osztag tűzoltói három tűzoltóautóval, két Abroll-típusú járművel, valamint egy vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris felmérésre alkalmas járművel és egy rohammentővel érkeztek a helyszínre.


A tűzoltók kiérkezésekor a tűz a mintegy 1100 négyzetméteres két raktárépület területén jelentkezett, az erős szél és az épületben tárolt gyúlékony anyagok miatt félő volt, hogy a lángok átterjednek a szomszédos csarnokokra is. A tűzoltást akadályozta az épületekben tárolt nagy mennyiségű gyúlékony anyag, amely sűrű füsttel égett. A tüzet 11 óra 45 percre sikerült eloltaniuk, a tűzoltók azonban a helyszínen maradtak a rejtett tűzfészkek felkutatása érdekében – áll a hatóság közleményében. A tűzeset helyszínén jelent voltak a különböző szolgáltatók is, az épületeket lecsatlakoztatták a gáz-, illetve az elektromosenergia hálózatról. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár felbecsülése folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!