Kék hírek

2022.12.27. 12:40

Karácsonykor is ellenőriztek a Bihar megyei rendőrök

Fotó: Nagy Noemi

Drog hatása alatt. Egy 28 éves biharkabai (Căbești) férfit állítottak meg december 24-én 10 óra körül a belényesi rendőrök a 764 megyei úton Biharkabánál. A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív eredménye miatt felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szert használt és ennek hatása alatt ült a volán mögé. A biztos eredmény érdekében vérvizsgálatot is végeztek. Az ügyben bűnvádi eljárást indítottak.

Jogosítvány nélkül. Egy 24 éves tóti (Tăuteu) fiatalembert állítottak meg a rendőrök december 26-án 16.35 óra körül Papfalvánál (Popești), aki egy rendszám nélküli ATV típusú járművet vezetett jogosítvány nélkül. Az ügyben eljárást indítottak.

Rendszám nélkül. December 24-én 21.15 óra körül a 76-os országúton Kerpenyédnél (Cărpinet) a rendőrök elkaptak egy 53 éves török állampolgárságú férfit, aki egy teherautót vezetett, melynek bejegyzetlen pótkocsijára hamis rendszám volt szerelve. December 26-án 10.50 óra körül Tenke egyik utcáján a rendőrök elkaptak egy 43 éves Hunyad megyei férfit, aki egy bejegyzetlen autót vezetett. Mindegyik esetben eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!