Kék hírek

2022.12.08. 13:52

Jogosítvány nélkül maradt a randalírozó autós

Forrás: Facebook/Info trafic jud. Bihor

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot az 112-es sürgősségi hívószámon keresztül értesítették csütörtök délelőtt 10.20 óra körül, hogy egy személygépkocsit vezető férfi nem szabályszerűen közlekedik a közúton. A férfit ekkor Nagyvárad Bihar felőli kijáratánál látták. Kiderült, hogy az ellenkező menetirányú sávon haladt Nagyvárad, Bihar, Kügypuszta, Paptamási és Félegyháza környékén is, valamint több esetben is szabálytalanul előzött, például a gyalogátkelőn is. A bihari rendőrök megpróbálták megállítani, azonban a férfi nem tett eleget a rendőrség ezirányú jelzésének, hanem folytatta útját egész Bihardiószegig, ahol balra tartott az úton és végül egy sáncban állt meg. Személyi sérülés szerencsére nem történt. A férfit azonosították, kiderült, hogy Hargita megyei. A légalkoholszintmérés során megállapították, hogy nem fogyasztott alkoholt, és a helyszínen végzett drogteszt eredménye szintén negatív lett. 
A férfi 16 büntetőpontot kapott, ennek értéke 2320 lej, valamint a jogosítványát 510 napra felfüggesztették. A személyautón, amit vezetett, elől nem voltak rendszámok, ezért annak forgalmi engedélyét is bevonták. A férfit akaratán kívül beutalták egy nagyváradi kórházba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!