Konfliktus

2022.01.13. 13:07

Videón, ahogy egy sofőr szándékosan, többször is nekimegy egy másik autónak

Egy 21 éves, Dobrosloveni (Olt megye) községből származó férfit vettek őrizetbe a rendőrök szerdán, miután szándékosan nekiment egy autónak, amelyben három személy ült.

ERDON-összeállítás

 

A bihon.ro információi szerint az incidens a caracali (Olt megye) Dimitrie Petrescu Műszaki Középiskola udvarán lévő parkolóban történt, egy hirtelen kialakult konfliktust követően. Az esetről videófelvétel is készült, amelyben a „maradj nyugton, vagy megölöd azt az embert” felszólítás is elhangzik.

A rendőrség közlése szerint a 21 éves, Dobrosloveni községből származó férfi az iskola udvarán autóval közlekedett, és konfliktusba keveredett egy 64 éves caracali férfival. Ezt követően a fiatalember többször és szándékosan hajtott bele autójával a 64 éves férfi tulajdonában lévő gépkocsiba, amelybe utóbbi két másik személlyel együtt szállt be.

Videó forrás: Facebook/stiripesurse.ro


Az esetet követően személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett. Az érintett személyeket a Caracal községben lévő rendőrkapitányságra vitték. „A rongálás és a közrend megzavarása miatt büntetőeljárás indult, és a nyomozás folytatódik. A 21 éves fiatalembert 24 órára őrizetbe vették, az Olt Megyei Rendőr-felügyelőség fogdájában és előzetes letartóztatási központjában helyezték el. A fiatalember ugyanakkor írásbeli feljelentést tett a 64 éves férfi ellen, az ügyben rongálás és testi sértés miatt indult büntetőeljárás. Ugyanakkor a rendőrség vizsgálja, hogyan jutottak be az autók és az érintett személyek a középiskola udvarára” – nyilatkozta Ionuț Vasiloaica, az IPJ Olt szóvivője a Reporter24.info szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!