Mint a filmekben

2021.12.17. 14:01

Autós üldözés a 19-es országúton

Forrás: presasm.ro

A bihari rendőrség a péntek éjjeli járőrözés során 3.50 óra körül figyelt fel a 19-es jelzésű országúton, a Bihar és Kügypuszta közötti útszakaszon egy forgalomba lévő személyautóra, ugyanis annak a lámpái el voltak oltva. A rendőrök ezt gyanúsnak vélték, ezért jelezték, hogy álljon meg. Az autós ekkor lelassított, majd megállította a személyautót, de amikor a rendőrök a feltartóztatására indultak, meggondolta magát, tolatni kezdett és elhajtott Szatmárnémeti irányába.

 

A rendőrök üldözni kezdték, figyelmeztető lövésekkel próbálták megállítani, de az autós nem reagált erre, így a rendőrök tovább üldözték őt. Végül Szatmárnémeti bejáratánál sikerült megállítani a gépkocsivezetőt a Szatmár megyei rendőrök és csendőrök közreműködésével: egy teherautó állt meg az úton úgy, hogy az autós ne tudjon továbbhaladni, aminek az neki is hajtott amúgy. Mint kiderült, egy 36 éves olaszországi férfi vezette a személyautót, a légalkoholteszt negatív lett. A férfit a kórházba szállították további alkohol- és drogteszt elvégzése végett. Az ügyben további vizsgálat folyik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!