Helyi adók és illetékek

Nagyvárad – A váradi városháza pénztárainál a következő órarend szerint lehet befizetni a helyi adókat és illetékeket. December 24-én 8.30-15.30 óra között. December 27-30. között a megszokott órarend szerint.

December 31. és január 2. között szünetel az ügyfélszolgálat, az első munkanap január 3-a. A hátralékokat, illetve a 48 órán belül kifizetendő közlekedési büntetéseket online úton (www.oradea.ro) vagy a postai és CEC- kirendeltségeknél lehet rendezni. Január 3-17. között a városháza 14. számú irodájában lehet befizetni kamatmentes illetékeket. Azok a természetes és jogi személyek, akik/amelyek 2011. január 3-17. között adósság nélküli adóigazolást igényelnek, de 2010. december 30-ig nem tettek eleget fiskális kötelezettségeiknek, banki átutalással intézhetik ezt.

Január 3-17. között az ingatlan- és telekügyi nyilatkozatokat a 23. számú irodában fogadják el, a gépjárművekre vonatkozókat pedig a 7-es (jogi személyek), illetve a 9-es számú irodában. A dokumentumok január 17. után lesznek feldolgozva. Január 17-ét követően a helyi adókat és illetékeket a szokott módon, a Polgármesteri Hivatal földszintjén levő 14. számú teremben, online úton vagy a postai és CEC– kirendeltségeknél lehet befizetni.

Címkék: ,