Helyén a plakett

Helyén a plakett
Nagyvárad- Péntek délben az RMDSZ megbízásából a helyére került a Garasos-hídon található kétnyelvű tábla néhány hete eltűnt plakettje.

Huszár István alpolgármester a helyszínen azt nyilatkozta: „nagy örömömnek szeretnék hangot adni amiatt, hogy a plakett előkerült, annak is köszönhetően, hogy relatív rövid időn belül sikerült jelenteni a helyi rendőrségnek, hogy egyik napról a másikra nyoma veszett. A térfigyelő kamerák segítségével a hatóságnak sikerült beazonosítania azt a férfit, aki a harmincas éveiben járva naponta többször is elkocog a tábla mellett. Annyit tudunk róla, hogy Ioan Gabriel Ţepelenek hívják, és itt lakik a környéken. Igaz ugyan, hogy több napon keresztül nem keresett senkit amiatt, hogy felvette és hazavitte a földre esett plakettet, de az előszobájában már előkészítette ezt, arra várva, hogy valaki keresi majd. Elmondása szerint nem akarta eladni, és egyéb rossz rossz szándékai se voltak vele”0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter