Helyek katonaiskolákban

Helyek katonaiskolákban
A Crişana Katasztrófavédelmi Főfelügyelőség jelentkezőket vár a belügyminisztérium katonaiskoláiba.

Az idei felvételin többek között a bukaresti Alexandru Ioan Cuza rendőrakadémia, a prahovai Pavel Zăgănescu altiszt képző, a Katonai Akadémia, a Carol I. Honvédelmi Egyetem, a Gazdasági Katonai Akadémia, valamint a Piteşti -i Basarab I. Altisztképző hirdetett meg helyeket. Egyebek mellett tűzoltókat, logisztikai szakértőket, informatikusoka, információ-szakértőket képeznek. A képzések a tanintézet szintjétől függően két és hat év közöttiek, a kérvények leadási határideje az egyetemek esetében május 27-e, 11 óra, a teljes dossziékat pedig június 20, 12 óráig lehet leadni; az altisztképzőknél a kérvényeket július 29 11 óráig, a teljes dossziékat pedig augusztus 15-ig lehet leadni.

További információk a határidőkről a www.isubh.ro honlapon találhatók, jelentkezni a főfelügyelőség Avram Iancu u. 9 sz. alatti székhelyén lehet hétfőn, szerdán és pénteken 9 és 12 óra között. A felvételiről részleteket a www.academiadepolitie.ro, www.scoaladepompieri.ro, www.igsu.ro, www.scoalapolitie.ro, www.scoalapolcj.ro.,www.avramiancu.ro, www.scoaladragasani.ro, www.jandarmeriafalticeni.ro, www.unap.ro, www.armyacademy.ro, www.mta.ro, www.afahc.ro, www.navy.ro, www.animv.ro, www.ncoacademy.ro, www.smmmfn.ro honlapokon találhatók, továbbá a főfelügyelőség székhelyén, vagy a 0259411212 telefonszámon, a 27136és 27107 melléken is lehet igényelni.

A feliratkozási feltételek között az is szerepel, hogy egészségügyi, fizikai és pszichikai szempontból megfeleljenek, rendelkezzenek érettségi oklevéllel, legyenek büntetlen előéletűek, az utóbbi hét év során nem váltották le őket egy köztisztviselői tisztségből, nem folytattak politikai rendőrségi tevékenységet.

Címkék: