Hegyközszentmiklósra kirándultak

Hegyközszentmiklósra kirándultak
Bihar megye – A 9. Kárpát-medencei Nyári Egyetem résztvevői csütörtökön a hegyközszentmiklósi termálfürdőre kirándultak.

Két autóbusznyi fiatal érkezett meg a délelőtti forróságban, sokan azonnal a vízbe vetették magukat, némelyek napoztak, mások az árnyékban pihengettek. A délelőtti és koradélutáni órákban játékos vetélkedőketszerveztek részükre, volt kötélhúzás, csocsóbajnokság, különféle ügyességi és sportjátékok. A nagy melegben a nagy fák árnyékában lecsúszott jónéhány üdítő, fagylalt, lángos és sör is. Öt óra tájt terítettek számukra estebédre, a hatalmas üstnyi bográcsgulyás szinte teljesen elfogyott, az étvágyban nem volt hiba, az étel ízletesre sikeredett. Ezekután jóllakottan, elégedetten, élményekkel telten indultak vissza Nagyváradra, az esti programokon való részvételre0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter