szórakozás

2020.08.05. 06:30

Lakáskoncertekkel és beszélgetésekkel várja közönségét az Altalena Zenei Fesztivál

Lakáskoncertekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel és mesterkurzusokkal várja közönségét az Altalena Zenei Fesztivál szerdától augusztus 10-ig Telkiben.

A fesztiválon fellép Klukon Edit, Ránki Dezső, Ránki Fülöp, Fejérvári Zoltán, Berecz Mihály és Balog Alexandra zongoraművész, Varga István csellóművész, Székely Kristóf zongora-, Balog Gabriella és Orbán-Katona Ágnes fuvolaművész. Dukay Barnabás zenetörténeti előadást, Berecz András és Berecz István népművészeti estet tart – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Klukon Edit és Ránki Dezső vasárnapi hangversenyén Dukay Barnabás-művek ősbemutatója hangzik el, az augusztus 10-i esten Balog Alexandra, Székely Kristóf, Balog Gabriella és Orbán-Katona Ágnes lép színpadra. A fesztivált Ránki Fülöp koncertje nyitja Liszt- és Dukay-szerzeményekkel, Fejérvári Zoltán és Varga István csütörtökön Debussy és Chopin, Berecz Mihály másnap Haydn, Bartók és Schubert alkotásait adja elő.

A mesterkurzusokat Fejérvári Zoltán (zongora), Varga István (cselló), Korondi Anna (ének) és Belák Erzsébet (zongora) tartja.

A koncerttel kapcsolatban kérik a vendégeket, hogy a koncertek alkalmával viseljenek maszkot. Az állófogadás a teraszon lesz, így a koncertek előtt és után ajánlott a szabadtéren tartózkodni. Az eseményeken a fertőtlenítésről a fesztivál szervező csapata gondoskodik – olvasható az esemény honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában