Gyász

2021.03.31. 08:31

Gyászhírek, 2021. március 31.

Fájó szívvel tudatom, hogy drága férjem, mindenki PUIU bácsija, POPON PETRU AUREL eltávozott az élők sorából. Temetése április 1-jén, 11 órakor a Hasas kápolnából. Gyászolja felesége, gyermekei, unokái, a Popon és Plank család.

*

Isten akaratába belenyugodva emlékezünk vissza arra a szomorú napra, amikor tíz éve elrabolta tőlünk a kegyetlen halál a férjet, az édesapát és a nagyapát, KONCZ ANDRÁST. Az angyalok őrizzék továbbra is álmát. A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk AMBRUS FERENCZRE halálának 20. évfordulóján. Egy váratlan percben életed véget ért, mint vihar a rózsát, a halál tépte szét. Ha elfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, tekints le az itt maradt bánatos szívekre. Hiányod fájdalom, elviselni nehéz, örökké él szívünkben a rád emlékezés. Szerető családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesapa, nagyapa, após, testvér és sógor, NAGY SÁNDOR életének 81. évében hirtelen elhunyt. Temetése csütörtökön, április 1-jén, 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától és anyóstól, ROHODI MÁRIÁTÓL, aki életének 88. évében, hosszú szenvedés után megpihent. Temetése csütörtökön, április 1-jén, déli 13 órától a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Fia, Zoltán és menye, Erzsébet.

*

Könnyes szemmel búcsúzunk a szeretett nagymamától, ROHODI MÁRIÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Unokája, Tímea és férje, Patrik.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, nagymamára, anyósra, SZABÓ ILONÁRA (Lenuța néni, Szalacs), aki ma 25 éve hagyott itt minket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A szerető család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagynéni, sógornő, KORDA RÓZA (szül. CSERŐS) 78 éves korában hirtelen eltávozott. Temetése csütörtökön, április 1-jén, 13 órai kezdettel a biharpüspöki temetőben lesz. A gyászoló család, lánya, Melinda, fia, Zsolt és a rokonok.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MELINDÁNAK és ZSOLTNAK, szeretett édesanyjuk, KORDA RÓZA GIZELLA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Kiss Géza Loránd és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk keresztapámtól, DUTKA GÉZÁTÓL. Őszinte részvétünk keresztanyámnak, unokatestvéreimnek, ANDRÁSNAK és LACINAK, valamint az unokáknak, ÁDÁMNAK és ÁKOSNAK, a drága férj, apa és nagyapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Keresztlánya, Pancsa, férje, Béla és fiai, Gergő és Balázs.

*

Fájó szívvel búcsúzom bátyámtól, DUTKA GÉZÁTÓL, akire szeretettel gondolok, míg élek. Nyugodj békében, drága lélek! Gyászol öcséd, Pisti és sógornőd, Ibi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, DUTKA GÉZA életének 81. évében, 2021. március 28-án elhunyt. Temetése április elsején, csütörtökön 11 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy férjem, SÁFÁR ATTILA 77 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése Budapesten, április 30-án, 11 órakor lesz. Búcsúzik tőle felesége, Icu, fia, Tibike, menye, lánya, Anikó, veje.

*

Szomorú szívvel, de Isten akaratában megnyugodva búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, nagytatától, apóstól, ORBÁN JÁNOSTÓL (szül. Hegyközkovácsi), aki 90 éves korában megtért Teremtőjéhez. „Minekelőtte a por földdé lenne, mint azelőtt volt, a lélek megtére Istenhez, aki adta volt azt.” (Préd. 12,9). A temetési szertartás 2021.03.31-én, szerdán 14 órától lesz a hegyközkovácsi temetőben. A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában