Hazavárja a családja

Hazavárja a családja
Bihar megye – A képen látható diószegi 17 éves Alexandra Mihaela Daraban július 25-én ismeretlen helyre távozott otthonából, s azóta nem tért haza.

A lány magával vitte a személyi igazolványát, a születési bizonylatát és egyéb iratait, július 28-án pedig hazatelefonált, s közölte, ne keressék, mert nem áll szándékában hazatérni többé. Persze a családja nem törődött bele ebbe. A lánynak több különleges ismertetőjele is van, egy himlőhely a szemöldöke fölött, a bal tenyerében egy anyajegy, a hasán pedig egy vakbélműtétből származó heg. 170 cm magas, normál testalkatú, világos bőrű, barna szemű, sötétszőke haja középhosszú, háromnegyedes kék farmert, meggyszínű, fehér galléros pólót, meggyszínű papucsot viselt eltűnésekor, s egy rózsaszínű vászontáska volt nála. Ha valaki hollétéről tud, tárcsázza a 112-t, vagy értesítse a legközelebbi rendőrőrsöt.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .