Hazai pályán a Someşul

Hazai pályán a Someşul
A Szatmár megyei labdarúgó III. ligás csapatok közül csak a Szatmárnémeti Someşul játszik holnap, az Olimpia és a Mikolai Turul szombaton játszik.

A labdarúgó III. Liga 6. csoportjának sereghajtóját fogadja hazai pályán a bajnokság 7. fordulójában a Szatmárnémeti Someşul csapata. „Nem lesz könnyű dolgunk, mivel a kis csapatok bekavarhatnak. De nem szeretnénk elveszteni a mérkőzést, minden áron győznünk kell. Még az 1–0–ás győzelemmel is kiegyeznénk” – mondta lapunknak Aurel Buzaş, a Someşul elnöke.

Dacian Nastai edző két alapjátékosra nem számíthat a holnap, 17 órakor kezdődő mérkőzésen. A hátvéd Cosmin Iuhas múlt héten házasódott és nászúton van, míg a középpályás Micaş sárga lapos eltíltását üli.

A másik két Szatmár megyei csapat kénytelen szombaton játszani, mivel ellefeleik Román Kupa–mérkőzést játszottak: a Mikolai Turul a kupasorozat meglepetés–csapatánál, a Kolozsvári Sănătatea otthonában játszik, míg az Olimpia az „ősi riválist”, a Nagybányai FC–t fogadja szombaton 17 órától.

III. Liga, 6. csoport
7. forduló, péntek, Szatmárnémeti Someşul – Kolozsvári U 1919, Nyárádtői Unirea – Dési Unirea, Szászrégeni Avântul – Besztercei Gloria II, Belényesi Bihorul – Szovátai Medvetó–Mobila, Nagyváradi Bihor FC II – Félixfürdői Luceafărul Lotus, Marosvásárhelyi Gaz Metan – Máramarosszigeti Marmaţia, Balázsfalvi Inter – Marosvásárhelyi Trans Sil.

Szombaton 13 órától: Kolozsvári Sănătatea – Mikolai Turul. 17 órától: Szatmárnémeti Olimpia – Nagybányai FC

Címkék: , , ,