Bulvár-celeb

2023.09.07. 06:30

Biztosan nem fogja kitalálni, ki Schobert Norbert példaképe!

A fitneszguru visszatért, és bizakodóbb, mint valaha.

MW

Fotó: Bánkúti Sándor

Nehéz időszak van Schobert Norbi háta mögött, elkerülték az üzleti sikerek, és az egészségügyi problémák sem kímélték. Most azonban, úgy tűnik, megpróbál minden rosszat hátrahagyva újrakezdeni, hétfőn közzétett bejegyzésében ugyanis bejelentette, díjmentes edzéssel tér vissza a nagyközönség elé – adta hírül a Tények.hu.

Norbi a portál megkeresésére elmondta, hogy a gondok két évvel ezelőtt kezdődtek: miután megkapta a Covid-oltás második dózisát, hetekig tartó láz kínozta. Később pedig amikor a kutyájával futni volt, a ház előtt stroke-ot kapott, és mentőhelikopter szállította kórházba. Ettől kezdve sem az üzlet, sem a torna nem ment már úgy, mint korábban.

 

Ebből próbálok most kitörni, újra teljes értékű emberré válni

– mondta reménnyel teli hanggal Norbi, aki edzőként is szeretne ismét kiteljesedni. Az első ingyenes edzését szeptember 19-én este tartja, és számára különösen sokat jelent, hogy valóban nem kér érte pénzt.

Rubint Réka és Schobert Norbert kedden ünnepelte 21. házassági évfordulójukat, ezzel kapcsolatban Norbi elárulta, hogy a példaképének tekinti feleségét, hiszen óriási mértékben segíti őt a nehéz időkben.

„Sokkal erősebb minden szempontból” – fogalmazott Norbi, hiszen úgy látja, Réka „ha mélyen van, akkor sincs mélyen”. Felnéz rá, amiért sosem adja fel, és őt is az újrakezdésre ösztönzi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában