Határon túli kedvezmény a Fradi hazai EL-mérkőzéseire!

Határon túli kedvezmény a Fradi hazai EL-mérkőzéseire!
Mérkőzésenként kétszáz határon túli magyar Fradi szurkoló juthat fél áron jegyhez az FTC hazai Európa Liga találkozóira. Jelentkezni e-mailben lehet.

Mindhárom hazai Európa Liga-mérkőzésére az FTC 200–200 jegyet tart fent és értékesít fél áron elsősorban felvidéki, kárpátaljai, vajdasági és erdélyi drukkereinek. A belépők a D4-es szektorba szólnak és az eredeti, 7200 forintos ár feléért, 3600 forintért lehet hozzájuk jutni. A határon túli magyar Fradi-szurkolók a szurkoljunk@fradi.hu e-mail címen jelentkezhetnek legkésőbb az érintett hazai Európa Liga mérkőzés hetének első napján 12 óráig (tehát a Ludogorec elleni összecsapás esetén legkésőbb szeptember 30-án, hétfőn délig, az FTC-CSZKA Moszkva találkozó esetén legkésőbb november 4-én, hétfőn délig, az FTC–Espanyol meccs esetén legkésőbb november 25-én, hétfőn délig). A Ferencváros mérkőzésenként kizárólag 200 jegyet tud biztosítani fél áron, az igényeket időrendi sorrendben fogadják be. Amint betelt a mérkőzésenkénti 200 fős keret, további kedvezményes jegyet nem tudnak adni. A részvételi igényt jelző e-mailben meg kell adni az igénylő nevét, születési helyét és dátumát. Fontos, egy e-mail kizárólag egy igényt tartalmazhat, amennyiben többen jönnek, például egy család érkezne, akkor minden személyt külön e-mailben szükséges elküldeni (lehetőség van ugyanazon e-mail címről több levelet is küldeni, de e-mailenként csak egy személyre fogadnak el jelentkezést). A jelentkezés elfogadásáról az FTC válasz e-mailt küld, kizárólag ennek birtokában tekinthető elfogadottnak a jelentkezés és vehető igénybe a kedvezmény. Amennyiben nem kapott e-mailben választ az FTC-től, senki se induljon útnak! A kedvezményt kizárólag határon túli magyarok vehetik igénybe.

Mérkőzésenként az első 200 jelentkező élhet a különleges, féláras kedvezmény lehetőségével. A belépőhöz jutás feltétele az FTC-nél 5 éve bevezetett A típusú szurkolói kártya kiváltása, amelynek menetéről itt tájékozódhat. Az FTC szurkolói kártya kiváltásához feltétlenül szükséges arcképes igazolvány felmutatása.

A kártya meccsnapi kiváltásának költsége 1500 forint, azonban a határon túli kedvezmény a féláras jegy mellett kedvezményes kiváltási költséget is takar, mindössze 1000 forintért válthatják ki meccsnapon is a kártyát mindazok, akiknek az igénylését elfogadták. Aki már rendelkezik kártyával, annak nem szükséges kiváltania.

Nem átruházható

A jegyek a D4-es szektorba szólnak és nem átruházhatóak. Az FTC azt kéri azoktól, akiknek a jelentkezését elfogadták, hogy legkésőbb három órával a mérkőzések kezdete előtt érkezzenek a Groupama Aréna Jegypénztárához és Regisztrációs Központjához, ahol külön pultnál lehet majd meccsnapon kiváltani a kártyát és megvásárolni a határon túli kedvezményes jegyet. Amennyiben a kártyát már kiváltották korábban, akkor csak a jegyvásárlást szükséges intézni, szintén a központban, amelyet az Üllői úton a stadion Telekom-székház és Népliget felőli sarkán találhatnak.