Határmente 2016 teljesítménytúra

Határmente 2016 teljesítménytúra
Már csak pár nap van hátra, hogy teljesítsd a Határmente 2016 teljesítménytúra egyik útvonalát, és az elküldött fényképekkel indulj a nyereménykerékpárért. Nyeregbe, magyar!

Gyere és vegyél részt családoddal vagy barátaiddal Te is a harmadik alkalommal megrendezett „Határmente 2016” elnevezésű, két szakaszon megrendezett, határon átívelő kerékpáros teljesítmény túrán! Ha szerencséd van, a rengeteg élmény mellett egy új kerékpárral készülhetsz fel a jövő évi megmérettetésre.

A teljesítménytúra 2016. augusztus 21. és 2016. szeptember 30. között önállóan teljesíthető, útvonala a 100 km hosszú Békéscsaba-Nagyszalonta-Békéscsaba, illetve a 80 km hosszú Berettyóújfalu-Nagyvárad-Berettyóújfalu szakasz. A teljesítés igazolásának módja a békéscsabai vagy a berettyóújfalui városháza előtt a kerékpár társaságában, illetve a nagyszalontai református templom vagy a nagyváradi vár bejárata előtt szintén a résztvevőről készített kerékpáros fénykép. További részletek az esemény honlapján (www.hatarmente.hu), a játékszabály menüpont alatt találhatóak.

A KRESZ előírásainak megfelelően felszerelt, a túrára műszakilag felkészített kerékpárral vágj neki az útnak!

Amit mindenképpen vigyél magaddal:
– személyi igazolvány vagy útlevél
– defekt javító készlet
– pumpa
– ivóvíz
– szendvics, csokoládé
– élénk színű, kényelmes ruházat
– ha teheted, hátizsák helyett kerékpáros táskát használj

Ez az a program, ahol nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. Ennek ellenére, ha nem tettél még meg kerékpárral legalább 70 kilométert egy napon belül, ne indulj neki a 100 km-es távnak.

Ne indulj el egyedül és mindenképpen legyen utasbiztosításod!

Hosszabb távú kerékpározásra a 26 fok alatti hőmérséklet az ideális.