Hatalmas buli! Június 11-én visszatér Nagyváradra a Gasca Zurli gyerekzenekar egy szuper show-ra az ERA Parkba!

Hatalmas buli! Június 11-én visszatér Nagyváradra a Gasca Zurli gyerekzenekar egy szuper show-ra az ERA Parkba!
Felkészült egy nagy bulira? Ha nem, jó lesz megtenni! Ugyanis a gyerekek által legkedveltebb előadócsoport, a Gasca Zurli visszatér az ERA Parkba a legújabb előadásával: “Akarók egy jó éjt-puszit!” Az előadás szombaton, június 11-én lesz 17 órától a bevásárlóközpont kupolája alatt.

A produkcióban a csoport tagjai bemutatják, hogyan lehet a nap legunalmasabb, legfárasztóbb pillanatait is játékra alkalmassá változtatni. A reggeli felkelést, a fogmosást, a készülődést az iskolába vagy az óvodába vagy éppen az esti, lefekvés előtti pillanatokat sokszor hosszú beszélgetések, alkudozások előzik meg. Amennyivel a szülők türelmetlenebbek és idegesebbek lesznek, annál makacsabbakká válnak a gyerekek. A Gasca Zurli tudja azonban, hogyan lehet ezeket a perceket játékossá formálni.

Ahogyan az szokás, az előadásnak nevelő hatása is van, de sok szórakoztató, vidám percet is tartogat. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt táncra, tapsolásra, nevetésre csábítják.

Akárcsak tavaly, most is sok érdeklődőre számítanak, éppen ezért, hogy minél többen szórakozhassanak, egy nagy led- kivetítőn is követni lehet majd az eseményeket.

Az elismert csoport, a Gasva Zurli előadásában ötvözi a színházat, a zenét, a mesét, a varázslatot, a történésekbe bevonva a közönséget is, elbűvölve a gyerekeket.

Az elmúlt évben több mint 3000 gyerek vett részt az előadáson, a publikum összlétszáma elérte a 6000-et.

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

Címkék: ,