bűnügy

2020.05.16. 09:40

Nagyobb mennyiségű kábítószert találtak egy érdi dílernél

A rendőrség alufóliába és önzáró tasakokba csomagolt droggyanús anyagmaradványt és más gyanús holmikat foglalt le.

Nagyobb mennyiségű kábítószert találtak egy drogkereskedelemmel gyanúsítható érdi férfinél – közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A rendőrség a pontos mennyiséget nem közölte, de azt írták,

kábítószer-kereső kutya részvételével kutatást tartottak a házban, ahol nagyobb mennyiségben alufóliába és önzáró tasakokba csomagolt droggyanús anyagmaradványt, növényi anyagmaradványt, digitális mérleget, piacra szánt, kábítószer-tartalmú és üres önzáró tasakokat és közel kétmillió forintot foglaltak le.

A vizsgált anyagmaradvány az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint amfetamin – tették hozzá.

A rendőrök találtak két 5000 forintos bankjegyet is, melyek az eredeti címlettől eltértek, azokat szakértői vizsgálatra elkülönítették.

Az egyenruhások az 58 éves gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem vétségének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a férfi részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben – az azóta elrendelt letartóztatása mellett – a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában