ERDON Helyi hírek

2007.05.09. 10:05

Kovászna megye Băsescu mellett

<p>Sepsiszentgyörgy - A Liberális Demokrata Párt (PLD) Kovászna megyei szervezete megkezdte a kampányt Traian Băsescu felfüggesztett államfő támogatására: az akció során szórólapokat osztogatnak az embereknek, a szervezet elnöke szerint nincs külön üzenet a magyar választók számára.</p>

Ciprian Vrânceanu, a PLD Kovászna megyei szervezetének elnöke kedden a MEDIAFAX tudósítójának elmondta, a referendum kampánya során több ezer szórólapot osztanak szét, ugyanakkor személyre szóló kampányt is folytatnak, hogy meggyőzzék az állampolgárokat, vegyenek részt a népszavazáson. Vrânceanu szerint 3.000 prospektust osztanak ki, és 3.000 szórólapot és levelet küldenek el a nyugdíjasoknak, illetve 2.000 levelet a gazdáknak. "Aktív emberközeli kampányt fogunk folytatni, hogy meggyőzzük Kovászna megye polgárait, vegyenek részt a referendumon. Minél több embert meg szeretnénk szólítani személyesen" – jelentette ki a megyei szervezet elnöke. Elmondta ugyanakkor, a megyei szervezetnek nem lesz külön a magyarokhoz szóló kampánya, hanem egységesen szólítja meg a megye lakosságát.

MEDIAFAX

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!