Háromnapos fesztivál kezdődik Bukarestben a Colectiv-tűzvész sérültjeinek megsegítésére

Háromnapos fesztivál kezdődik Bukarestben a Colectiv-tűzvész sérültjeinek megsegítésére
Három napon keresztül ingyen játszanak a romániai rockzene kiemelkedő képviselői a bukaresti H Sörözőben (Berăria H), hogy koncertjeik bevételét a Colectiv-tragédia sérültjeinek adhassák.

A #3010 Fesztivált október 28-a és 30-a között, egy évvel a 64 ember halálát okozó tűzvész után szervezi meg a Colectiv GTG 3010 Egyesület. A szervezők AGERPRES hírügynökségnek küldött közleménye beszámol arról, hogy a jegyek eladásából befolyó összeget a tűzvész sérültjeinek kezelésére fordítják.

Cătălin Scânteie szervező elmondta, ő maga sem számított arra, hogy felhívásukra ennyi rockzenekar mond igent, főleg, hogy hétvégéről van szó.

A következő együttesek fognak koncertezni a fesztivál során: Compact, Coma, Truda, Kempes, Metrock, Talisman, Altar, Awake, W3 4R3 NUM83R5, Costi Cămărăşan Band, Florin Chilian, Anton, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, Bulletproof, Trooper, Krypton Unplugged. A fesztivál házigazdája Petre Magdin.

A fesztiválra a H Sörözőben, valamint az eventim.ro, iabilet.ro vagy az eventbook.ro portálokon lehet jegyet vásárolni. Egy napijegy 50 lejbe, a fesztivál három napjára szóló bérlet pedig 100 lejbe kerül.

www.agerpres.ro

Címkék: ,