Három tűzeset egy napon

Bihar megye – A mihályfalvi tűzoltókat riasztották hétfőn délután fél öt tájban, az ottani Hunyadi János utcában egy cég területén kigyulladtak a magasfeszültségű vezetékek, túlhevültek a kánikulában. Nem keletkezett anyagi kár, és személyi sérülés sem történt.

Ugyancsak hétfőn délelőtt fél 11 tájban a váradi Fabricilor utcában szintén egy cégnél csaptak fel a lángok, az udvaron meggyulladt az ott tárolt fahulladék. A tüzet még időben megfékezték a 2-es egységtől érkezett lánglovagok. Este 10 óra tájban a margittai tűzoltók Szentlázárra szálltak ki egy gépkocsitűzhöz, kigyulladt egy helyi lakos autója, valószínűleg rövidzárlat miatt. Mire eloltották a tüzet, elégett a jármű áramfejlesztője s a motor melletti vezetékek. A kárt ezer lejre becsülték.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .