Három tucat találat

Három tucat találat
Vízilabda mérkőzésen ritkán látott eredménnyel zárták a Bukaresti Sportul elleni első csatájukat a Nagyváradi Leonardo VSK pólósai.

A Szuperliga vízilabda bajnokság visszavágó, 12. fordulójából előrehozott mérkőzésen hétfő délelőtt a Nagyváradi Leonardo VSK 35–3-ra verte ellenfelét, a Bukaresti Sportul Studentesc csapatát. Az újsgíróknak bőven akadt dolga, de csupán a találatok számát és azok szerzõit illetően, mivel mind a négy negyedben egy kapura (Sportul) folyt a játék.

Az első nyolc percben egy tucat gólt (szinte fél percenként!) lőtt a Leonardo, majd a másodikban kicsit pihentek a fiúk, s megelégedtek a felével, akárcsak a negyedik „menetben”, amikor utolsó találatukat nem adták meg a játékvezetők, míg a harmadikban esett a kegtöbb gól: tizenegy hazai és két vendég találat.

Végeredményben: Leonardo VSK–Sportul Studentesc 35–3 (12–0, 6–0, 11–2, 6–1). A váradi gólokat Dunca (9), Georgescu (8), Tarnovetchi (5), Zentai (4), Baidoc (3), Malai (2), Ridzyk (1), A. Cretu (1), Ungureanu (1), Popoviciu (1).