Három nap alatt elfogytak az élelmiszercsomagok

Nagyvárad – Amint már beszámoltunk róla: szerda reggel, az európai uniós finanszírozású élelmiszersegélyek kiosztásának első napján a segélyre jogosultak valósággal megrohamozták a nagyváradi elosztóközpontot.

Ennek tudható be, hogy a tizenhárom tonna élelmiszer péntek 11 órára teljesen elfogyott. A nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Igazgatóságának munkatársától megtudtuk, hogy míg az előző évben naponta alig fél százan jelentkeztek, addig idén már az első napokban több mint félezren vették át az Európai Unió Élelmezési Készenléti Alap által biztosított élelmiszercsomagokat. Legközelebb szeptember 8 körül kapnak újabb szállítmányt. Akik még nem váltották ki, azokat a sajtón keresztül értesítik, hogy mikortól mehetnek a csomagért. Mivel nagyobb súlyú csomagokról van szó, ezért mindenki gondoskodjon a szállításról. Még több információért hívják a 0259/441-677 telefonszámot.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter