Három gól, sok helyzet, nagy meleg

Három gól, sok helyzet, nagy meleg
Újabb sikeres előkészületi meccsen van túl az Érmihályfalvi Unirea: megszerezte a győzelmet, illetve Csűri Sándor edző és a szurkolótábor is elégedett volt a látottakkal.

Szombat délelőtt a szatmárnémeti Ritli Focisuli fiatal gárdája volt az Érmihályfalvi Unirea ellenfele a Praszler stadionban. A tudásbeli különbség az első perctől kiütközött, miközben a szatmári csapat derekasan ellenállt. Igaz, nem is tehettek egyebet, hiszen edzőjük a partvonal mellől űzte–hajtotta őket, és kézilabda mérkőzést idéző gyakorisággal cserélgette játékosait, kis pihenő után vissza–vissza küldve őket. Csűri Sándor ellenben nem bontotta meg az első félidőben a kezdő tizenegyet: Szász – Săraz, Ruszkai, Nistor, Jude, Pătulea, Fele Sz., Balea, Fele S., Szalai, Kiss.

Előbb kapufák, később gólok

Gól egyik oldalon sem esett. A szatmáriaknak tulajdonképpen esélyük sem volt rá, tekinte, hogy egyszer sem találták el a kaput, egyetlen lehetőségüket a hazai védelem „hozta össze”, a másik oldalon sok helyzet mellett Kiss és Fele Sz. kapufáig jutott. A második félidő első részében kialakult a végeredmény: a 9. percben Kiss értékesítette Balea beadását (1–0), két perccel később Balea már maga fejezte be az akciót (2–0), a 23. percben pedig Avram volt eredményes (3–0). A játék színvonalára az idő előrehaladtával egyre jobban rányomta bélyegét, hogy a hőmérő higanyszála átlépte a 35 Celsius fokot.

Szombaton újra otthon

További helyzetek ezután is csak a hazaiak előtt adódtak, akiknél játéklehetőséget kapott még a kapuban Ármos, illetve Pop, Avram, Lakatos, Nagy, Tătar, Pap, sőt, a szurkolók nagy örömére, öt percre pályára léphetett a nigériai Eric John Mike is. Az Unirea szerdán Balmazújvárosban vendégeskedik, augusztus 7–én, szombaton pedig hazai pályán fogadják a Nagyváradi Luceafărult.

Címkék: , , ,