Három “aladinos” utazhat a VB-re

A három VB-utazó: Békési Sándor (fent), Somogyi Cristian (lent), Sipos Norbert (oldalt, valamennyien szemben)
A három VB-utazó: Békési Sándor (fent), Somogyi Cristian (lent), Sipos Norbert (oldalt, valamennyien szemben)
Az érmihályfalvi Aladin Hero Team 19 versenyzővel és két bíróval vett részt a hét végén tartott XI. Felcsút Kupa Nyílt nemzetközi Kempo Bajnokságon. A VB-re hárman utazhatnak.

Az elmúlt szombaton tartott XI. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságra 28 csapat 179 versenyzője jelentkezett, összesen 459 nevezést leadva (egy versenyző több kategóriában is indul). Az érmihályfalvi Aladin Hero Team 19 versenyzővel érkezett Felcsútra, de a bírói gárdában is képviseltette magát 2 fővel, ők Kovács Szabolcs és Magyari Norbert. Az aladinosok kata, stop semi contact, submission, és chikara curabe versenyszámokban indultak, és az egész napos küzdelemsorozat végén az összesített csapatversenyben a harmadik helyet szerezték meg a Szigethalmi Dojo Lovász SKE és a Felcsúti Fehér Tigrisek mögött.

Kerettagság

Az április végén – május elején tartandó kempo világbajnokság előtt ez volt az utolsó kvalifikációs verseny, ahol még válogatott kerettagságot lehetett szerezni. Az Aldin Hero Team (mely a Magyar Kempo Szövetség tagja) részéről három versenyző – Békési Sándor, Sipos Norbert és Somogyi Cristian – utazhat április 27-én a törökországi Antalyába.

Rencz Csaba