Harminc vállalkozás keres munkaerőt a szombati váradi állásbörzén. Több mint ezer felkínált munkalehetőség

Harminc vállalkozás keres munkaerőt a szombati váradi állásbörzén. Több mint ezer felkínált munkalehetőség
Ha munkahelyet, gyakornoki posztot vagy gyakorlati lehetőséget keresel, akkor nem hagyhatod ki a szombati váradi állásbörzét.

Harminc vállalkozás és szervezet képviselteti magát, amelyek több mint ezer munkahelyet kínálnak fel. Ráadásul azok, akik a mérnöki szakma iránt érdeklődnek, egy workshop keretében tudhatják meg, hogyan lehetnek sikeresek ezen a szakterületen. A workshopot a Faist Mekatronic szervezi, a részvétel ingyenes, a helyek száma azonban korlátozott. Feliratkozás a következő linken lehetséges: www.targuldecariere.ro/oradea/seminarii.

A váradi karrier napon szereplő cégekről

A 30 vállalkozás és szervezet különféle tevékenységi területeket képvisel. Így például a Corporative Consulting keres alkalmazottakat olyan területeken, mint az elárusítás, gazdaság, műszaki, termelés és vendéglátás; az Emersonnak harminc mérnöki és IT posztja van, a Faist Mekatronic keres programozókat, mérnököket, hegesztőket, tanácsadókat, adminisztrátorokat, projektmenedzsereket, a Lidl pedig HR-munkatársakat, projektmenedzsereket, üzletvezetőket, kereskedelmi vezetőket és műszaki alkalmazottakat.

„Októberben és novemberben folytatjuk az országban az ilyen rendezvényeket, amelyeket idén tavasszal kezdtünk. Nagyon örülünk az eddigi eredményeknek, és ahogy folytatódik terjeszkedésünk, széles kínálatunk van állásokból a Lidl-nél, főleg, hogy most ősszel adjuk át a lugosi logisztikai központunkat. Így keresünk a profilunkkal kompatibilis munkatársakat, akik ambiciózusak, alkalmazkodóak, minél több tevékenységi kör érdekli őket, motiváltak az állandó tanulásban és a karrierfejlesztésben, úgy üzleteinkben, mint lerakatbeli csapatainkban és központunkban” – mondják a Lidl képviselői.

Fontos álláslehetőségeket kínál még a rendezvényen számos cég: Celestica, Cerved Credit Collection Spa, Continental, Eberspächer Exhaust Technology Romania, Inteva Products, Plexus, Sykes. Ugyancsak részt vesz a rendezvényen az Adecco, az Bihar megyei Munkaerő és Foglalkoztatási Ügynökség, az AIESEC, a Connect Group, a DoubleTree by Hilton, a H.Essers, az Integra Document Management, a JYSK, a KFC, a KUKA Systems, a LEROY MERLIN, a Penny Market, a Star Transmission & Star Assembly, a T-Systems, a Nagyváradi Egyetem, a Valiant TMS, a Vernicolor, a Xerox.

Kávézz a rendezvényen, és nyerj egy Pegas kerékpárt

A résztvevők, akik lájkolják a rendezvényt Facebookon a Târgul de cariere oldalon, kapnak egy-egy kávét vagy teát. Emellett részt vesznek a TdC-tombolán, ahol egy Pegas kerékpárt nyerhetnek. Ahhoz, hogy részt vegyenek a sorsoláson, el kell menniük a rendezvényre, ott fotót kell készíteniük a kerékpárral a Facebook-profiljuk számára, a #TdC&bike hashtagot használva. A nyertest sorsolással döntik el a rendezvény végén.

A rendezvény szombaton lesz, november 12-én a Lotus Centerben, 10:00 és 19:00 óra között. A belépés ingyenes. Részletek a http://www.targuldecariere.ro/oradea/ honlapon és a Târgul de Cariere Facebook-oldalon.