Harmadik hely az emlékversenyen

Harmadik hely az emlékversenyen
Hat ország több mint ötven klubja között a harmadik helyet szerezte meg az Érmihályfalvi Aladin Hero Team a XIII. Juhász Ferenc Emlékversenyt és Nyílt Kempo Világkupán az elmúlt hét végén, Százhalombattán.

Az elmúlt hét végén rendezték meg Százhalombattán a XIII. Juhász Ferenc Emlékversenyt és Nyílt Kempo Világkupát, melyen hat ország 59 egyesületének 439 versenyzője 20 stílusban 1118 nevezést adott le. A versenynek immár visszatérő résztvevője az érmihályfalvi Aladin Hero Team (a Magyar Kempo Szövetség tag-klubja), melynek tagjai formagyakorlatban (kata), stop semi, light contact, submission és chicara curabe kategóriákban 16 aranyérmet szereztek számos második és harmadik helyezés mellett.

Csapatverseny

Mindez a 130 pontot eredményezett, ami a csapatok versenyében az Óbudai Jutsu Kai Kan SE és a Dojo Lovász SKE mögött a harmadik helyet jelentette az Aladinnak, az országok versenyében Magyarország, Románia, Szlovákia, Lengyelország, Németország, Oroszország sorrend alakult ki. A kempósok világbajnokságát április 27. és május 3. között rendezik Törökországban, eredményeik alapján öt “aladinos” sportolónak is jó esélye van, hogy részt vegyen ezen. (A százhalombattai verseny részletes eredménylistája megtalálható a Kempo Szövetség honlapján.)

Rencz Csaba