haon-sportoldal

2007.05.31. 06:19

Debreceni salakverseny szokatlan időpontban

<p>Debrecen - A hét végén ismét rangos nemzetközi salakmotorversenyt rendeznek Debrecenben: a junior csapat-világbajnokság egyik elődöntőjének ad otthont a Gázvezeték utcai salakstadion.</p>

 A viadalon négy válogatott, Nagy-Britannia, Csehország, Svédország és Magyarország legjobb 21 éven aluli salakmotorosai mérik össze erejüket. A színvonalas ígérkező versenyt június 3-án, vasárnap 11 órától kerül megrendezésre.

 A kezdési időpont miatt többen is telefonon érdeklődtek, illetve reklamáltak a HAON-nál, miért erre a szokatlan időpontra írták ki a versenyt, miért nem a Debrecenben már bevált, délutáni kezdést részesítették előnyben a szervezők?

– Szerettük volna szombaton délután megrendezni a viadalt, ám a nemzetközi-szövetség illetékesei nem járultak hozzá, ragaszkodtak a vasárnapi versenyhez. Bár az előrejelzések alapján jó idő várható a hét végére, nem akartunk kockáztatni, ezért raktuk délelőttre a viadalt, ugyanis ha eső miatt halasztanunk kell, akkor délután még mindig lesz lehetőségünk a megmérettetés lebonyolítására. Volt márt rá példa, hogy vasárnap délután elmaradt egy verseny, amit hétfőn kellett megrendezni – mi ezt nem akartuk megkockáztatni – nyilatkozta Kappelmayer Antal, a Hajdú Volán SC ügyvezető elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!