Hamar elfogták a rablót

Nagyvárad – Hétfőn telefonon kaptak értesítést a váradi rendőrök arról, hogy 20 óra után nem sokkal a nyílt utcán megtámadott egy ismeretlen egy 52 éves nőt. Áldozata nyakából egy 700 lej értékű aranyláncot tépett ki, majd elszaladt.

A kiérkező rendőrök 20 perccel a bejelentés után elfogták a gyanúsítottat, aki még mindig a tömbházak között menekült. Az illető a szentmártoni 19 éves V. F., akinél meg is találták a láncot. 24 órára őrizetbe vették, majd a letartóztatását javasolták a bíróságnak. A nyomozás folytatódik.

Egyébként hétfőn a váradi rendőrök folytatták ellenőrzéseiket az illegális utcai árusítás visszaszorítására, a közrend betartatásáért. 73 személyt igazoltattak, 27-et közülük megbüntettek. Ugyanakkor büntetőeljárás indult a tordai P. A. ellen, aki a gyanú szerint május végén három kukát tört össze Váradon. Szintén eljárás indult a 17 éves temesvári M. G. ellen, aki a gyanú szerint 5 mobiltelefont lopott egy váradi ingatlanból januárban. Szintén lopás miatt indult eljárás a váradi H. I. ellen, aki egy váradi üzlet pultjáról vitt el egy mobilt májusban. A slatinai illetőségű 46 éves V. C. M. július 31-én Váradon két autó visszapillantóját rongálta meg, ellene is eljárás indult.

Címkék: , ,