Hálókocsiban a tengerpartra

Hálókocsiban a tengerpartra
Nagyvárad- Június 15-től azok a bihariak, akik kipihenve akarnak megérkezni a tengerpartra, megtehetik ezt az 1632-es jelzésű InterRegio vonattal utazva, melyhez fekvőhelyes fülkéjű vagonokat, illetve hálókocsikat csatoltak.

 

A szerelvény este 19.30 órakor indul a váradi vasútállomásról és másnap délelőtt 11.30 órakor érkezik meg Konstancára, IR 1631-es számú párja pedig délután 16.55 órakor indul Konstancáról és reggel 9.06 perckor érkezik meg Váradra.

A CFR személyszállítási részlege különféle kedvezményeket is biztosít. Így például akik elővételben szerzik be vonatjegyeiket, 5-13 százalékos kedvezményben részesülnek. Az online megvásárolt retúrjegyért 10 százalékos kedvezmény jár, az úgynevezett „Minigrup Online” kategóriát választók meg 10-25 százalékos árcsökkenésre számíthatnak.

Amúgy a Nagyvárad- Konstanca útvonalra egy első osztályra szóló, oda-vissza jegy előjegyzés nélkül 319,50 lejbe kerül, négy férőhelyes, másodosztályú hálófülkében pedig 260,80 lejbe. Aki kényelmesen akar utazni, megteheti ezt első osztályon, egy háromágyas fülkében, amiért 374,50 lejt kell fizetnie, ha pedig ugyanilyen körülmények közt, de egyedül szeretné megtenni a távot, 469,50 lejt kell kivennie a pénztárcájából. Szintén a nyári szezonnal kapcsolatos hír, hogy június 15. és szeptember 9. között a román állami vasúttársaság az utasok becsült számához igazítja fokozatosan a menetrendjét, összeköttetést biztosítva a főbb városok- Bukarest, Arad, Nagyvárad, Kolozsvár, Brassó, Nagyszeben, Temesvár, Resica, Szatmárnémeti, Suceava, Jászvásár, Galac és a tengerpárti városok- Konstanca/Mangalia között.

Címkék: , ,