Háló találkozó Szatmárnémetiben

Háló találkozó Szatmárnémetiben
Szatmárnémeti – November 24-én, szombaton 10 órától a Scheffler János Lelkipásztori Központban a szatmárnémeti Háló klub tagjainak találkozójára kerül sor.

A legutóbbi, október 27-én megrendezett találkozón négy lelkiségi csoport mutatkozott be: a Szent József, a munkás római katolikus férfiszövetség, a szatmárnémeti Árpád-házi Szent Erzsébet Nőszövetség, a Székesegyház-plébánia bibliaköre, és a magyarországi Cursillo közösség.

Ezt a megkezdett ismerkedést folytatják az érdeklődők november 24-én, ez alkalommal a szatmári Máltai fiókszervezet tevékenységét mutatják be a segélyszolgálat önkéntesei. A szervezők advent közeledtével ötleteket is szeretnének adni azoknak, akik családtagjaikat, barátaikat saját készítésű ajándékkal szeretnék meglepni. A programban kézműves foglalkozás is szerepel, ahol természetes anyagokból készíthetnek ajándéktárgyakat. Akik a szervezők meghívására válaszolnak, hozzanak magukkal 1 kg tartós élelmiszert, hogy hozzájáruljanak a Máltai Segélyszolgálat ünnepi szeretetcsomagjához.