Halloween Party az ERA Parkban!

Akt.:
Halloween Party az ERA Parkban!
Készítsétek elő a jelmezeket, hozzátok magatokkal a zsákotokat és gyertek el az ERA Parba, a legnagyobb cukorkavadászatra! A nap folyamán számos programra kerül sor 17-20 órák között.

Vasárnap, október 29-én minden gyermeket meginvitálnak egy különleges Halloween Partyra, lesznek előadások, tevékenységek és műhelyek, illetve egyéb meglepetések is.

Délután 17 órai kezdettel a rendezvényterembe meghívják a legkisebbeket egy árnyék show-ra, Trick or Treat interaktív játékra és cukorkavadászatra. 18 óra után az ERA Park kupolája alatt kreatív műhelyek lesznek: arcfestés, formázott lufik, seprűn repülési verseny, cukorkák a lufikban, tökdíszítő műhely. Több mint 20 kg cukorka várja a látogatókat! Továbbá fotó-sarkot is létrehoznak, ahol a legszuperebb képeket lehet majd elkészíteni.

Ne feledjék, hogy október 27-29. között az ERA Parkban előadásokat tartanak gyermekek számára, a Școala Planetelor program keretein belül. Az előadás 35-40 percig tart, melyet minden órában megismételnek 10-18 órák között, a rendezvény mindhárom napján. A belépés ingyenes, a helyek száma korlátozott, időpontegyeztetés a 0760896868-as telefonszámon.

Fizetett hirdetés!