Halloween-parti Köröstarjánban

Halloween-parti Köröstarjánban
Bihar megye – Október végén a köröstarjáni Általános Iskola tanítói, Juhász Noémi és Kis Mária-Márta Halloween-partit szerveztek a magyar tagozatos gyerekeknek. Kötelező volt a jelmez és a töklámpás.

Igyekeztek is a gyerekek a legrémisztőbb jelmezt elkészíteni. Volt szép számban szellem, vámpír, boszorkány, és jelen volt a „halál kaszása” is. A bemutatkozás után négy csoportban versenyeztek a gyerekek. Nagyon szórakoztató volt a liszttel teli tányérban elhelyezett pénzérmének orral való kipiszkálása.

Boszorkányos ügyességgel puzzle-t raktak ki, egymást bekötött szemmel etették, lábra kötött lufikat pukkasztottak ki. Jókedv és kacagás, gyerekzsivaj töltötte be a termet. Senki nem távozott üres kézzel, oklevél és édesség volt a jutalom. A szülők jóvoltából harapnivaló is akadt a sok játék után.

Kis Mária-Márta0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter