Halasztották a hétvégi bajnoki kosármeccseket

Halasztották a hétvégi bajnoki kosármeccseket
A kedvezőtlen időjárás, hóvihar–veszély miatt nem rendezik meg a férfi és női kosárlabda A–osztály 20. fordulójának mérkőzéseit – közölte hivatalos honlapján csütörtök este a román szövetség (FRB).

Az elhalasztott férfi bajnokikat február 14–én, március 7–én, vagy 28–án pótolják. A döntés viszont nem vonatkozik a Nagyváradi VSK – Kolozsvári U Mobitelco mérkőzés résztvevőire. A kincses város együttesének vezetősége jelezte, hogy már elutaztak Nagyváradra, ezért ezt a bajnokit megrendezik pénteken 19 órától.

Az elhalasztott női meccseket február 8–án, vagy 22–én fogják rendezni. Ez a döntés viszont nem vonatkozik a Szatmárnémeti VSK–ra is, ugyanis a 20. etapban amúgy sem játszottak volna Dan Fleşeriu tanítványai. A hétvégi ellenfél a Sepsiszentgyörgyi Bball 6 Sepsi BC lett volna, viszont a háromszéki együttes több mint valószínű visszalép a bajnokságból. Bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, Vass Ildikó klubelnök és játékos a helyi lapoknak adott interjújában már a visszalépésről beszélt.