Halálos közlekedési baleset

Egy 41 éves férfi vesztette életét a balesetben. Fotó: Facebook/Info Trafic Bihor
Egy 41 éves férfi vesztette életét a balesetben. Fotó: Facebook/Info Trafic Bihor
Szerdán dél körül halálos baleset történt a DN1 országúton, Fugyivásárhely és Mezőszakadát között, az országút és a 767 számú megyei út kereszteződésénél.

Egy fehér Dacia Logan ütközött össze egy teherautóval, az autó sofőrje, egy 41 éves férfi a helyszínen meghalt, noha a gyorsmentő szolgálat munkatársai közel egy órán át próbálták újraéleszteni, nyilatkozta dr. Hadrian Borcea, a váradi gyorsmentők vezetője.

Felvétel az ütközésről

A balesetről videófelvétel is készült. Egy, az úton közlekedő autó fedélzeti kamerája rögzítette a történteket, a videót később a közösségi hálózaton is posztolták. A felvételen az látszik, hogy a fehér autó nagyon gyorsan halad, veszélyesen előz, majd utoléri és leelőzi a kamerával felszerelt autót. Ezt követően a Dacia a közúti felfestéseket figyelmen kívül hagyva haladt tovább a kereszteződésnél, ahol leszűkült az út, és frontálisan belehajtott a szemből jövő, szabályosan közlekedő teherautóba. Az ütközés következtében a Dacia az árokba sodródott. A forgalom a baleset helyszínén hosszabb ideig egy sávon haladt, és rendőrök irányították azt.