Halálos kimenetelű balesetek

Halálos kimenetelű balesetek
Szatmár megye – Gyászosra sikerült a csütörtöki nap, hiszen a sok közúti balesetből több halálos kimenetelű volt.

Csütörtökön 14.30 óra után egy régi típusú TV14 kisteherautó belerohant a Constantin Dobrogeanu Gherea utca 49 szám alatti ház falába. Az autóban utazó három férfi közül ketten súlyosan megsérültek. Az autóban utazó 18 éves Lóránt L. a baleset után elhunyt. A balesetet az autó műszaki hibája okozta. Az utasoknak nem volt bekötve a biztonsági övük.

Délután 19.30 körül Kismajtény határában, a főút mentén történt súlyos közúti baleset. A nagybányai illetőségű 33 éves Dumitru M. az által vezetett Opel Kadettel szabálytalan előzési manőver végrehajtása közben frontálisan ütközött a szemből jövő BMW márkájú személygépkocsival, amit a német állampolgárságú Stefan P. vezetett. A baleset során életét vesztette az Opelben utazó 3 éves Bogdan M. életét vesztette. A sofőr feleséges könnyebben sérült. Az utasok közül senki nem használta biztonsági övét. A balesetet a szabálytalanul előző Dumitru M. okozta.

Pénteken délelőtt 6.45–kor Ákoson történt halálos kimenetelű baleset, amikor a Temes megyei 19 éves Adrian B. belhajtott egy híd betonrészébe. A fiatalember egy Fiat márkájú személygépkocsit vezetett. A balesetben a sofőr könnyebben sérült, elhunyt viszont a vele utazó 22 éves Rodica C. és annak lánya, a mindössze két hónapos A.E.C. A rendőrségi vizsgálatok után kiderült, hogy a balesetben a felelősség a sofőrt terheli, aki elaludt a volánnál. A baleset pillanatában egyik utas sem volt bekötve.

 

Kapcsolódó cikkek:

  • Súlyos baleset Nagykárolyban
  • Tragikus közúti baleset
  •