Halálos baleset Érszőllősnél

Akt.:
Frontálisan ütközött két személyautó Érszőllős közelében. Fotó: Facebook/Ionuț Bențe
Frontálisan ütközött két személyautó Érszőllős közelében. Fotó: Facebook/Ionuț Bențe
Halálos közúti baleset történt Érszőllős közelében, a 191-es jelzésű megyei úton vasárnap, január 6-án, este 9 óra körül.

Egy 21 éves Szatmár megyei fiatalember Érszőllős felé haladt, amikor egy bal kanyarban a másik sávra sodródott, és frontálisan ütközött egy személyautóval, amelyet egy 21 éves genyétei férfi vezetett. A Szatmár megyei fiatalembernek nincs jogosítványa. A helyszínre Margittáról és Nagyváradról érkezett több csapat katonai tűzoltó és mentős. Öt személyt szabadítottak ki a tűzoltók az autókból, a helyszínen el is látták őket. A második autó sofőrje, a Bihar megyei fiatalember a balesetben elhunyt, próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül.

Az első autó sofőrje súlyos állapotban van, sajtóinformációk szerint ittasan vezetett, az alkoholszintje több mint 2 mg/l volt. Három (egy 30, egy 26 és egy 19 éves) Szatmár megyei férfi, az első autó utasai, valamint a második autóból egy 21 éves margittai férfi többszörös sérülést szenvedtek, kórházba szállították őket. Könnyebb sérüléseket szenvedett három másik Szatmár megyei fiatalember, a második autó utasai, egy 18, egy 15 és egy 14 éves. Az ügyben további vizsgálat folyik.