ERDON Helyi hírek

2008.01.29. 15:44

Közösen nyertek pályázatot

<p>Szatmár megye - A Szatmár megyei Pedagógusok Háza, a Pro Európa Ligával, valamint a Tiszaújlaki Kölcsey Ferenc Középsikolával közösen nemrégiben egy román–ukrán partnerségen alapuló pályázatot nyertek meg.</p>

A projekt során különböző képzéseket szerveznek majd romániai és ukraijani pedagógusok számára az európai pályázati lehetőségekre, és az EU–s információk ismeretének minél könnyebb elsajátításával kapcsolatban, valamint európai információs anyagokat gyűjtenek majd közösen. Amint azt megtudtuk a pojektben 10 tagú csoportok vesznek majd részt mindkét oldalról, mely pedagógusok diákjaiknak a későbbiekben is átadják a program során szerzett tudásukat. Amint azt Kónya László főtanfelügyelő–helyettes lapunknak elmondta a partnerségi szerződést a Szatmár megyei Pedagógusok Háza nevében Szász Piroska a ház igazgatónője, a Pro Európa Liga képviseletében annak elnöke, Kónya László, míg az ukrán részről Simon József a Széchenyi István Középiskola igazgatója írta alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!