Ha online fizet, strandra mehet

Ha online fizet, strandra mehet
A nagyváradi önkormányzat idén is díjazza azokat, akik neten fizetik a 2019-es helyi adókat és illetékeket, március 31-ig.

Az időre befizetők között hetente sorsolnak ki egynapos családi jegyet a várai aquaparkba. A jegyek két felnőttre és két 14 év alatti gyerekre érvényesek. Azok vehetnek részt tehát a sorsolásokon, akik január 15. és március 31. között neten fizetik be az összegeket. Ez történhet az oradea.ro honlapon, vagy pedig a Plata Impozite MobilePay applikáció segítségével.

A részletek

Magánszemélyek és jogi személyek is részt vehetnek, ha megfelelnek a következőknek: magánszemélyek 18 év fölött, befizetett helyi adókkal és illetékekkel, teljes évi törlesztéssel, a megjelölt módokon. A befizetők azon a héten kerülnek be a sorsolásba, amelyen fizettek. Így sorsolás lesz január 25-én, február 1-jén, 8-án, 15-én, 22-én, március 1-jén, 8-án, 15-én, 22-én, 29-én, valamint április 5-én. A díjak költségét szponzorálásból állja az önkormányzat. Ha valaki nem fogadja el vagy nem veszi át a nyereményét, arra az esetre minden alkalommal két tartalék nyertest is kihúznak. A nyerteseket a sajtón át értesítik, valamint az önkormányzat honlapján és netes üzenetben is. A nyeremények 30 napon belül vehetők fel, és idén használandók fel. Ugyanakkor továbbra is a befizetendő összegből levont kedvezmények is járnak azoknak, akik a teljes összeget befizetik, akármilyen hivatalos módon, március 31-ig. Ez történhet személyesen, postán, a CEC-nél vagy átutalással. A kedvezmény általában 5%-os, ha az utóbb felsorolt módokon törlesztenek, illetve 8%-os, ha neten fizetnek.

Szeghalmi Örs