Gyűlnek a sötét felhők az Olimpia fölött

Gyűlnek a sötét felhők az Olimpia fölött
Szatmárnémeti – A Szatmárnémeti Olimpia hazai pályán játszik a labdarúgó III. Liga 15. fordulójának holnapi mérkőzésein.

Az labdarúgó III. liga 6. csoportjának éllovasát, a Félixfürdői Lotus Luceafărul csapatát fogadja hazai pályán a krízis helyzetben lévő Szatmárnémeti Olimpia. A 14 órakor kezdődő mérkőzésen ugyanis a sárga–kékek edzőjátékosuk nélkül állnak ki a bihariakkal szemben. Mint ismeretes, Florin Fabian lemondott betöltött tisztségéről, miután egy nappal előtte Beniamin Kira bejelentette: megvonja a csapat támogatását. Fabian amúgy sem játszhatott volna a holnapi mérkőzésen a felgyűlt sárga lapjai miatt. Hasonló okból üli majd egy fordulós eltiltását Schwarzkopf Zsolt. A csapat két legjobbja hiányába nehéz dolga lesz az Olinak, akit a továbbiakban „Lulu” Dragomir fog felkészíteni.

Kérdéses, hogy meddig. A napokban ugyanis a II. Ligában szereplő Nagyszalontai Liberty levelet küldött az Olimpia vezetőinek, melyben 4000 dollár nevelési díjat kér Fatih Shannatért. A szüleivel Szatmárnémetiben letelepült arab fiatal tehetség az Olimpiánál kezdte labdarúgó pályafutását, majd rövid ideig a bihari csapatnál játszott (úgy tudjuk, a Liberty ingyen kapta meg a játékost). Ezután került vissza az Olihoz. Ezért a rövid időért követel 4000 dollárt a Librety.