Gyűjtenek az árvízkárosultaknak

Bihar megye – A Bihar megyei Vöröskereszt felhívásban fordult a cégekhez, közintézményekhez, alapítványokhoz s a lakossághoz: lehetőségeikhez mérten segítsenek a máramarosi és moldovai árvízkárosultakon.

Az országos szervezet gyorssegélyt utalt ki az érintetteknek élelem, ivóvíz, hálózsákok, matracok, takarók, sátrak formájában, de további segítségre van szükség. Főleg pénzadományokat várnak, de a Dacia sugárút 23/A szám alatti székhelyre tartós élelmiszereket (konzerveket, lisztet, olajat, cukrot, száraztésztát stb.), ásványvizet, takarókat, mosószert, építőanyagot is vihetnek. A számlaszámok pedig, a hol az adományokat elhelyezhetik a következők: RO36BRDE410SV51618614100 (lejben) és RO71BRDE410SV51618884100 (euróban). Bővebb tájékoztatást a Vöröskereszt székhelyén, illetve a 0259/46–50–06 telefonszámon kaphatnak.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .