Győzelem és egy váratlan vereség

Győzelem és egy váratlan vereség
A Nagyváradi VSK Frigo Conti vízilabdázói a bukaresti első meccsen simán nyertek (9–5) a Dinamo ellen, a másodikon váratlanul vereséget szenvedtek.

A pénteki első összecsapáson még „bemutatót” tartottak a váradi pólósok, és 9–5-re megnyerték a mérkőzést, azt követően, hogy már 6–1-re is vezettek! A második mérkőzésen, szombaton viszont nem lehetett ráismerni a VSK játékára: fáradtan és kedvetlenülül játszottak a váradi legények, és annak sajnos, meg is lett az eredménye, hiszen 8–4 arányban kikaptak a hazai pályán játszó Dinamotól.

Jegyzőkönyv

A szombati mérkőzésen vízbe szállt két csapat összeállítása, Dinamo: Stoenescu, Nenciu – Orzoiu, Robu, Maklári, Szabó, Creţu, Matei, Demeter, Teoharie, D. Georgescu, A. Georgescu, Goanţă. VSK Frigo Conty: Barát, D. Creţu – Samuilă, Baidoc, Diaconu, Câmpianu, Popoviciu, Tarnoveţchi, Kincses, Creţu, Monostori, Kádár. 

Rájátszás előtt

Még három (a Sportult tegnap délben 23–5 arányban legyőzték, a délutáni meccs eredményét lapzártáig nem kaptuk meg, míg a Rapid ellen ma és holnap játszanak a váradiak) elmaradt találkozó pontjait kell begyűjteni a zsinórban háromszoros bajnok váradiaknak, és következhetnek a rájátszásos – a Nagyváradon és Bukarestben egyaránt kétszer megrendezendő – tornák.

 

Címkék: , , , ,