Gyilkossággal vádolják a doktornőt

Gyilkossággal vádolják a doktornőt
Sokkoló ügy kapcsán kezdett nyomozásba a Bihar Megyei Törvényszéki Ügyészség: a vád szerint egy fiatal doktornő megölte a gyermekét és elásta egy kertben.

Az ügyészség közleménye szerint gyilkosság ügyében indítottak nyomozást: a gyermek holttestét megtalálták, a bonctani eredményeket várják, ebből kiderülhet, hogy mennyi idős volt a halálakor és az is, hogy mi a halál oka. Az eddigi információk szerint a 31 éves nő 2015 végén egy egészséges gyermeknek adott életet Nagyváradon, a szülészeten, melyet dokumentumok bizonyítanak. Érdekes módon senkinek nem tűnt fel a környezetében, hogy a nő terhes volt. A gyermekről két héttel ezelőtt kezdtek érdeklődni, amikor a nő férjhez menni készült, ugyanis ehhez bizonyos iratokra volt szükség, ő azonban tagadta, hogy valaha gyermeket szült volna. A szülészeten azonban felvették az adatait 2015-ben, sőt, a babát is nyilvántartásba vették, így kiderült, hogy a nő hazudik, s felmerült a kérdés, hogy hol van a gyermek – innen pattant ki az ügy.

A nő akkoriban a terhességét is titkolta, a szülés után néhány nappal pedig vissza is ment dolgozni. Egyes információk szerint szégyenében ölte meg a gyermeket és ásta el annak holttestét egy kisősi (Auşeu) elhagyatott ház udvarában.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .