Gyilkossággal ért véget egy, a közösségi hálón kipattant konfliktus Krassó-Szörény megyében

Gyilkossággal ért véget egy, a közösségi hálón kipattant konfliktus Krassó-Szörény megyében
Bottal és fejszével vertek halálra a Krassó-Szörény megyei Boksánbányán (Bocşa) egy 17 éves fiatalembert a közösségi hálón kipattant konfliktus miatt.

A szemtanúk arról számoltak be, hogy a fiatalember otthonában látogatta meg volt iskolatársát és annak apját, akik a ház kapujában, bottal és baltával támadtak az áldozatra. A fiút vérbe fagyva otthagyták, a sürgősségen már nem tudták megmenteni az életét.

A fiatalemberek korábban iskolatársak voltak, de mindketten elhagyták a tanintézményt. A jelek szerint kettejük konfliktusa korábban a közösségi hálón zajlott, ahol kölcsönösen sértegették egymást, a gyilkosság estéjén is.

Dinu Nicorici, a Krassó-Szörény megyei rendőrség képviselője úgy nyilatkozott az AGERPRES hírügynökségnek, hogy a rendőrséget a resicabányai sürgősségi kórház munkatársai értesítették a 17 éves boksánbányai fiú haláláról. Az ügyet a Krassó-Szörény megyei törvényszéki ügyészség vizsgálja, ahova bekísérték a feltételezett 16 éves elkövetőt.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .