Gyilkosság Apán: a megölt házaspár 33 éves fia a fő gyanúsított

Fotó: szatmar.ro
Fotó: szatmar.ro
Harminc napos letartóztatási parancsot adtak ki annak az Apa községbeli (Szatmár megye) férfinek a nevére, akinek szüleit és nagyanyját meggyilkolva találták meg saját otthonukban. 

Marius Iancu ügyész elmondása szerint az eddigi jelek – a tanúvallomások, a helyszínen végzett vizsgálatok stb. – arra utalnak, hogy a hármas gyilkosság elkövetője a 33 éves Rentea Răvan Mircea, az áldozatok fia, illetve unokája. Minősített gyilkosság gyanúja miatt a Szatmár megyei törvényszék helyt adott az ügyészség kérésének és elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezését. A fiatalember az első kihallgatáskor tagadta, hogy ő követte volna el a gyilkosságokat.

A letartóztatott férfit azzal gyanúsítják az ügyészek, hogy pénteken, november 24-én saját otthonukban, a Szatmár megyei Apa településen megölte 56 éves anyját, 59 éves apját és 80 éves nagyanyját.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .