Gyertyagyújtás Kiss Boglárkáért

Gyertyagyújtás Kiss Boglárkáért
Gyertyagyújtással emlékeznek január 9-én 16.30 órakor a nagyváradi Kanonok sor és a Petőfi park sarkánál a decemberben biciklis balesetben elhunyt Kiss Boglárkára.

boglarka

A Facebookon szerveződő megmozdulással a baleset tisztázatlan körülményeire is fel szeretnék hívni a figyelmet. „Kedves nagyváradiak (és nemcsak), szeretettel meghívunk mindenkit egy közös gyertyagyújtásra, hogy Boglárkára emlékezzünk a baleset helyszínén, illetve, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy sokan vagyunk, akiknek nem mindegy, hogy egy halálos baleset után, három, a kocsiban utazó és a sofőrt ismerő ember vallomása alapján, a sofőrnek még mindig van jogosítványa, úgy, hogy a nyomozás még tart” – áll a közösségi portálon terjedő meghívóban.
Mint ismeretes, Kiss Boglárkát december 12-én, pénteken 16.30 óra körül ütötte el egy személygépkocsi Nagyváradon, a Kanonok sor és a Petőfi park sarkánál. A lány kerékpárjával haladt, amikor egy autó elgázolta. Súlyos sérüléseket szenvedett, amelynek következtében december 24-én a kórházban elhunyt.