Gyermekek védelme a cél

Gyermekek védelme a cél
Szatmár megye – A Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal (SPAS) intézmények közti munkacsoport létrehozását kezdeményezte, melynek feladata a szociális munka– és a gyermekek védelmének a hatékonyabbá tétele.

A Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal (SPAS) intézmények közti munkacsoport létrehozását kezdeményezte, melynek feladata a szociális munka– és a gyermekek védelmének a hatékonyabbá tétele, tájékoztatott Gaspar Gyorgy pszichológus. Az intézmények közti munkacsoport része lesz az a csoport is, amelynek elsődleges feladata, hogy a lehetőségekhez képest elejét vegyék annak, hogy a veszélyeztetett gyermeket kiszakítsák természetes családjából. A következő állami illetve non–profit szervezetek képviselőiből tevődik össze a megalakulóban lévő csoport: a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság, a szatmárnémeti Caritas Szervezet, a Stea Egyesület, a Gyermekekért, Közösségért és Családért Alapítvány (FRCCF) és előreláthatólag szeptemberben kezdik el tevékenységüket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .