Gyereknap az ERA Parkban

Akt.:
Gyereknap az ERA Parkban
Egy sor, speciálisan a gyerekeknek előkészített programmal várja az ERA Park a legkisebbeket a Gyereknap alkalmából.

A szórakozás már május 31-én, szombaton elkezdődik, amikor a bevásárlóközpont eseménytermében az “Óz, a nagy varázsló” című előadásra várják a gyerekeket, amelyet a Mária Királynő Színház Iosif Vulcan társulata mutat be 11 órától, a belépés ingyenes.

Ugyancsak szombaton 9 és 18 óra között, a központ kupolája alatt tartják a harmadik Cornelia Ille emlékversenyt ifjúsági korú vívóknak. A verseny másnap is folytatódik, a Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság és a Nagyváradi VSK közös szervezésében, a belépés ingyenes.

Vasárnap a Matuka meséi című rajzfilm vetítésére várják a gyerekeket, melyben 11 órától a Verdák című film kamionja újabb kalandokba keveredik. A film román szinkronnal, minden korosztály számára ingyenesen lesz megtekinthető.

Néhány órával később, 17 és 19 óra között BonbonERA várja kézműves műhelyébe a gyerekeket, amikor azok maguk díszíthetik fel saját, névre szóló tortáikat a vidám környezetben. Miután elfogyasztották majd a süteményt, egy pohár gyerekpezsgővel is koccinthatnak. Ám a szórakozás nem ér véget ezzel, mert BonbonERA további meglepetésekkel készül.

Isten éltesse a gyerekeket, legyenek mindig egészségesek és vidámak!

Címkék: ,