Gyereknap az ERA Parkban: divatbemutató kicsiknek, Bonbonera fesztivál és kedvezmények

Gyereknap az ERA Parkban: divatbemutató kicsiknek, Bonbonera fesztivál és kedvezmények
A gyereknap különleges az ERA Parkban, így június 1-jén a kicsiket várják, hogy a nekik szóló rendezvényeken vegyenek részt.

16.20–17 óra között a kupola alatt szüleikkel együtt vehetnek részt divatbemutatón, ahol a nyári gyerekviseletet mutatják be. A bemutatót a herceg és hercegnő iskola modelljei szervezik, a ruhákat pedig váradi dizájnerek biztosítják, valamint a Carrefour, Junior Shoes, Designers Store az ERA Parkból.

Ugyancsak a kupola alatt 17–20 között az üzletközpont BombonERA kabalája szórakoztató foglalkozásra hívja a gyerekeket. Lesznek versenyek, szokatlan játékok, arcfestés, tánc, lufiszobrászat, interaktív színház, és meglepetések. Ugyanakkor a kicsik Jumbo gömböket törhetnek össze, hogy megszerezzék a bennük lévő édességeket.

Ugyancsak e nap alkalmából nyílik a Junior Shoes gyermekcipő-üzlet. Az ünnep okán, szerdán mindenkinek 5% árengedmény jár.

Nem utolsó sorban az ERA Parkba 17 óra után elsőként érkező 75 gyerek utalványt kap, amit a McQueen Cars kisautóin használhat fel.

A belépés ingyenes! Szeretettel várunk mindenkit!

Címkék: ,