Gyereket mentettek

Nagyvárad – Egy hatéves kisfiú rekedt benn abban a nagyváradi Mihail Kog[lniceanu utcai lakásban, ahová a tűzoltókat riasztották hétfőn délelőtt negyed 12 tájban.

A létrás autóval kivonult lánglovagok az erkélyen át jutottak be a lakásba, s beengedték a gyermek szüleit, akik kinnrekedtek, s attól tartottak, hogy a gyermek bajban van. Camelia Rosca, a tűzoltóság szóvivője érdeklődésünkre elmondta: senki ne értse félre, nem a lakatosok szerepét vették át, de ha a leblokkolt ajtó mögött van valaki, akivel akár történhetett, történhet valami baj, amíg a zárral bíbelődnek, hivatásuk iránti elkötelezettségből beavatkoznak. Nemegyszer fordult már elő, hogy a lakásban rekedt ember eszméletlen volt, vagy rosszul esett, amikor rosszul lett, s már nem tudott ajtót nyitni a segítségére érkezetteknek.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .